Verlofregistratie en thuiswerken

Vraag
Kan ik ook vanaf huis met de verlofregistratie werken?

Antwoord

Terminal Server
De verlofregistratie kan ook worden geïnstalleerd op een terminal server. Let er wel op dat de database op een andere (centrale) plaats staat opgeslagen dan de programma bestanden.

Citrix
De verlofregistratie kan ook op Citrix worden geïnstalleerd. Uiteraard dient in uw eigen organisatie voldoende kennis van Citrix aanwezig te zijn om de installatie uit te voeren. In de meeste gevallen zal dat danook worden uitgevoerd door een systeembeheerder.

VPN
In theorie werkt een VPN verbinding ook, maar wordt omwille van snelheid afgeraden.